RIB-experience Rotterdam
Het leukste avontuur op het water in Rotterdam!
Trip Advisor
Meer info:
06-54321186

EVENTS OP MAAT

Bent u zoek naar een andere invulling dan dat wij bieden met onze vaste High Speed Harbour Tours dan kunt u bij ons ook terecht voor opmaat gemaakte evenementen.

In samenwerking met de dames van Rotterdamexperience.com verzorgen wij compleet op maat gemaakte evenementen van een halve dag tot een aantal dagen, in en rondom Rotterdam.

Rotterdamexperience
Wij bieden service, expertise en advies op maat voor alle bedrijfsuitjes, teamuitjes, schooluitjes en groepsacitiviteiten in Rotterdam en omgeving.

Van architectuur- en fietstours, sport clinics, proeverijen en workshops, puzzeltochten, scheuren over het water, abseilen, tuk tuk races, rondleidingen bij grote sportclubs, city games, heerlijk eten tot aan vergaderlocaties en thema avonden. We make it happen!

Garantie voor een onvergetelijke dag
Een jubileum? Medewerkers verrassen als blijk van waardering? Saamhorigheid van het team versterken? Relaties in het zonnetje zetten? Of gewoon iets te vieren? Wat de reden ook is, een uitje via Rotterdamexperience is de beste keuze om te investeren in uw medewerkers, relaties of potentiële klanten.

Bespaar tijd, moeite en geld door de planning en organisatie van uitjes aan Rotterdamexperience toe te vertrouwen. Samen zorgen we voor een unieke en onvergetelijke ‘experience’.


Email