Corona Beleid RIB-Experience Rotterdam

Annuleringsvoorwaarden:

Zolang het Corona virus de maatschappij bezig houd en er gevaar op infectie is kunt u RIB-experiences kosteloos te verplaatsen. Mocht u via RIB-experience/offshore events een compleet programma hebben geboekt dan gelden de voorwaarden van de onder aanbieder. De meeste partijen die wij hebben gesproken bieden dezelfde voorwaarden aan als RIB-experience Rotterdam. Bel voor meer informatie.

In verband met het Corona Virus hanteert RIB-experience Rotterdam aangepaste gedragsregels om verspreiding van het Virus tegen te houden.

- Gasten dienen op de wal te wachten totdat zij gevraagd worden het Ponton voor vertrek te betreden

- Gasten die gevaren hebben zullen eerst het ponton moeten verlaten voordat de volgende gasten zich klaar kunnen maken voor vertrek

- Alle gasten wordt gevraagd om hun handen te desinfecteren voordat zij aan boord gaan van de RIB- Beschermende pakken dienen door elke deelnemer zelf te worden opgehangen en gepakt. Na elke tocht zullen deze drogen zodat er geen besmetting via de kleding kan plaats vinden

- Groepen die aan boord stappen en niet uit het zelfde huishouden komen dienen een mondmasker te dragen die zij zelf meenemen.

- Bivakmutsen worden niet meer uitgereikt aan de gasten.

- Gasten en schippers zullen geen handen met elkaar schudden.

- Schippers worden elke dag voor afvaart gecontroleerd op eventuele symptomen. Bij het kleinste risico zal de schipper vervangen worden.

Indien 1 van de gasten besmet is verwachten wij dat de opdrachtgever dit zo spoedig mogelijk aan ons laat weten.

Wellicht zijn deze maatregelen overbodig maar Veiligheid staat bij ons op alle gebied op Nr 1