Hollandse Wintersport

Met een topsnelheid roets je van de bergen af, waarna je met de prettige rode gloed op je wangen besluit waarna je niet kan wachten om vanavond weer in de Après-ski te staan. Onze havenstad heeft misschien geen hoog besneeuwde bergen, maar die warme rode wangen kunnen wij je geven! Beleef de Rotterdamse wintersport nu op een hele unieke manier.

Wat kan jij verwachten van deze dag?

Jullie mini wintersport vakantie begint bij Wijnkade 2. Ondanks dat er misschien geen sneeuw onder jullie voeten ligt is het verplicht om je skipak of broek, handschoenen en muts mee te nemen. Helmen zijn gelukkig niet nodig bij deze afdaling.

Zodra de groep klaar is om de eerste berg van enthousiasme te trotseren stappen jullie aan boord van RIB's om te beginnen aan de reis van je leven. Zoals je vanuit het skie gebied Zillertal Arena of het Sauerland wel weet, ben je zo gewend aan de kou en neemt het plezier over. Sneller dan de hoogste snelheid die je zelf ooit op skies hebt behaald komen scheuren jullie over het water heen.

Zo komen jullie met warme rode wangen, vol adrenaline aan op een wel heel bijzondere plek. De apreskiboot van het jaar! Jullie worden ontvangen met een biertje en de Après-ski hits van het seizoen. Niemand wist dat wintersport in Nederland zo leuk kon zijn.

Ook zo'n trek gekregen van deze lange bergtocht?

Oef, ik zou ook wel trek hebben na zo'n bijzonder winters avontuur. Bij de Après-skiboot hebben ze veel verschillende diner arrangementen om jullie dag compleet te maken.

Contact

informatie & reserveringen +31102613338
info@rib-experience.nl

Tocht duurt

3 uur

Minimum aantal personen

24 personen

Prijs per persoon

€ 89,00

Inclusief

-RIB Experience 45 min
-Huur Après-skiboot 2 uur
-Kaas en worst plankjes
-Onbeperkt bier, wijn, fris
-Bittergarnituur
-BTW

Optioneel bij te boeken

-diner arrangement