Indruk maken op jouw collega's?

Indruk maken op jouw collega's?

Ben jij opzoek naar een aanvulling voor jullie bedrijfsevenement waar je echt punten mee gaat scoren? Dan is de toevoeging van een RIB aan jullie dag precies wat je nodig hebt!

Niet alleen bieden wij onze ‘klassieke’ highspeed rondvaart tochten aan voor grote groepen, er zijn nog veel mogelijkheden om een RIB in jullie programma te laten passen. Het maken van een prachtig bedrijfsuitje hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met een reservering ben jij de ster van het kantoor. 

Vergader Fris

Niks is toch lekkerder dan uit een lange vergadering te stappen en even het water op gaan. Met een korte knal tocht blaas je zo weer leven in al je collega’s of partners om fris terug het gebouw in te stappen. Enthousiast zit iedereen weer aan tafel. De resultaten zullen je verbazen!

RIB Games

Vandaag juist lekker helemaal wegstappen van al het werk? Dat kunnen we ook zeker voor je regelen. Met de gloed nieuwe RIB Games teambuilding uitjes rennen jullie door rotterdam om op verschillende locaties in de stad punten te verzamelen. Hoe komen jullie daar? Via het water natuurlijk! 

RIB Games

High Speed Watertaxi

Vervoer nodig tussen twee locaties? Over het water gaat het vaak veel sneller. Niet meer na hoeven denken over file in de stad of om het centrum te vermijden. Naar alle hotspot op het water brengen wij je voor een klein prijsje. Wij zijn 2 keer zo snel als de watertaxi Rotterdam. Klein evenementen vanaf 25 personen tot grote evenementen van 500 personen. In een mum van tijd staat iedereen aan de overkant!

Kant-en-klare dagprogramma's

Kant-en-klare dagprogramma's

Wil je het bedrijfsuitje liever aan ons overlaten? Dat is geen enkel probleem. Twee geweldige dag(deel)programma’s staan hier alvast voor je klaar. Alleen nog maar boeken en de teambuiling kan beginnen! De aangegeven tijden dienen als indicatie en kunnen worden aangepast naar jullie wensen. 

Ome Aad's Borrelboot
vs RIB-Experience

16.30 – 17.30
RIB-Experience

Door de schipper worden jullie ontvangen op het ponton. Reddingsvesten aan en vertrekken maar. Met wel 80 tot 100 km per uur trotseren jullie de Maas. De beste manier om de drukte van de werkdag even te vergeten!

17.30 – 20.00
Borrelboot Rotterdam

De adrenaline giert door je lichaam! Er is zoveel om over na te praten!  Ontvangen met een koud drankje en echte kroeg muziek stappen jullie aan boord bij de Borrelboot Rotterdam. De avond kan beginnen!  Terwijl jullie nagenieten van het teamuitje wordt De BBQ opgestart en het eten geserveerd. 

Prijs: vanaf € 125,00 incl RIB varen, Borrelbootdrankjes, hapjes en BBQ

 

 

RIB & RUN

15.00 – 16.30
City Walk – Zoom Out

Of je nu al jaren in Rotterdam woont of voor het eerst bij ons op bezoek gaat, de stad ontdekken is een van de leukste dingen om te blijven doen! Hoe kan dat nu leuker dan even af te stappen van de telefoon en laptop! De stadsgidsen nemen jullie mee naar de geheime parels van de stad!

16.30 – 17.30
RIB-Experience

Nu de benen helemaal zijn warm gelopen en de ogen zijn gevuld met de prachtige plekken uit de binnenstad is het tijd om als echt krijgers de Maas te trotseren. Jullie komen aan bij de RIB-Experience waar de schipper al klaar staat met de instructies voor het komende uur. Jullie teamuitje krijgt een knallend einde. Eentje waarop het hele kantoor jaloers zal zijn als ze het hebben gemist. 

Prijs: vanaf € 65,- p.p. inclusief 

Voor elk budget kunnen wij een dagprogramma aanbieden.
De dag(deel)programma’s variëren gemiddeld tussen de €85,- en €150,- per persoon.