Maak jij indruk op jouw collega's

Indruk maken op jouw collega's?

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je volgende evenement in Rotterdam? Zoek niet verder dan Offshore events Rotterdam! Wij bieden de perfecte combinatie van opwindende activiteiten, gezelligheid en cultuur, en zijn de ideale keuze voor groepen van 25 personen of meer.

Of je nu op zoek bent naar een teambuilding evenement, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke dag met vrienden of familie, we hebben voor elk wat wils. Hier zijn enkele van de activiteiten die we aanbieden:

Rib Experience – Stap aan boord van onze RIBs en ervaar de spanning en sensatie van een razendsnelle tocht over de Maas. Onze ervaren schippers nemen je mee op een tour langs de bezienswaardigheden van Rotterdam, waarbij je de stad vanuit een uniek perspectief kunt bekijken.

Bij Offshore events Rotterdam staan we bekend om onze persoonlijke aandacht, professionele service en aangepaste arrangementen voor groepen. We kunnen elk evenement aanpassen aan de specifieke behoeften en interesses van je groep. Dus waar wacht je nog op? Boek nu en ervaar zelf waarom Offshore events Rotterdam de perfecte keuze is voor jouw volgende evenement!

Stadswandeling

Maak een ontspannen wandeling door de charmante straatjes van Rotterdam en ontdek enkele van de verborgen schatten van de stad. Onze gidsen zullen je door de historische wijken leiden en je laten kennismaken met de lokale cultuur en levensstijl.

Bierproeverij

Proef de heerlijke ambachtelijke bieren van Rotterdam en leer meer over de geschiedenis van deze populaire drank tijdens onze bierproeverij. Onze gidsen zullen je door de stad leiden en je laten kennismaken met enkele van de beste bieren van de stad.

Wijnproeverij

Ontdek de heerlijke wijnen van Rotterdam en leer meer over de verschillende druivensoorten en wijnbereidingsprocessen tijdens onze wijnproeverij. Onze deskundige sommeliers zullen je begeleiden en je helpen de beste wijnen van Rotterdam te ontdekken.

Vergader Fris

Niks is toch lekkerder dan uit een lange vergadering te stappen en even het water op gaan. Met een korte knal tocht blaas je zo weer leven in al je collega’s of partners om fris terug het gebouw in te stappen. Enthousiast zit iedereen weer aan tafel. De resultaten zullen je verbazen!

City Games

Doe mee aan een spannende city game en werk samen met je team om uitdagende opdrachten te voltooien en de stad te verkennen. Een leuke en interactieve manier om Rotterdam te ontdekken en te genieten van een geweldige dag met vrienden of collega’s.

RIB Games

Vandaag juist lekker helemaal wegstappen van al het werk? Dat kunnen we ook zeker voor je regelen. Met de gloed nieuwe RIB Games teambuilding uitjes rennen jullie door rotterdam om op verschillende locaties in de stad punten te verzamelen. Hoe komen jullie daar? Via het water natuurlijk! 

Schilder workshop

 Laat je creativiteit de vrije loop tijdens onze schilder workshop en maak je eigen kunstwerk onder begeleiding van een professionele kunstenaar. Een leuke en ontspannen manier om te genieten van de kunst en cultuur van Rotterdam.

High Speed Watertaxi

Vervoer nodig tussen twee locaties? Over het water gaat het vaak veel sneller. Niet meer na hoeven denken over file in de stad of om het centrum te vermijden. Wij zijn 2 keer zo snel als de watertaxi Rotterdam. Klein evenementen vanaf 25 personen tot grote evenementen van 500 personen. In een mum van tijd staat iedereen van HNY in de Kuip of andersom.

Kant-en-klare dagprogramma's

Kant-en-klare dagprogramma's

Wil je het bedrijfsuitje liever aan ons overlaten? Dat is geen enkel probleem. Twee geweldige dag(deel)programma’s staan hier alvast voor je klaar. Alleen nog maar boeken en de teambuiling kan beginnen! De aangegeven tijden dienen als indicatie en kunnen worden aangepast naar jullie wensen. 

Ome Aad's Borrelboot
vs RIB-Experience

16.30 – 17.30
RIB-Experience

Door de schipper worden jullie ontvangen op het ponton. Reddingsvesten aan en vertrekken maar. Met wel 80 tot 100 km per uur trotseren jullie de Maas. De beste manier om de drukte van de werkdag even te vergeten!

17.30 – 20.00
Borrelboot Rotterdam

De adrenaline giert door je lichaam! Er is zoveel om over na te praten!  Ontvangen met een koud drankje en echte kroeg muziek stappen jullie aan boord bij de Borrelboot Rotterdam. De avond kan beginnen!  Terwijl jullie nagenieten van het teamuitje wordt De BBQ opgestart en het eten geserveerd. 

Prijs: vanaf € 125,00 incl RIB varen, Borrelbootdrankjes, hapjes en BBQ

 

 

RIB & RUN

15.00 – 16.30
City Walk – Zoom Out

Of je nu al jaren in Rotterdam woont of voor het eerst bij ons op bezoek gaat, de stad ontdekken is een van de leukste dingen om te blijven doen! Hoe kan dat nu leuker dan even af te stappen van de telefoon en laptop! De stadsgidsen nemen jullie mee naar de geheime parels van de stad!

16.30 – 17.30
RIB-Experience

Nu de benen helemaal zijn warm gelopen en de ogen zijn gevuld met de prachtige plekken uit de binnenstad is het tijd om als echt krijgers de Maas te trotseren. Jullie komen aan bij de RIB-Experience waar de schipper al klaar staat met de instructies voor het komende uur. Jullie teamuitje krijgt een knallend einde. Eentje waarop het hele kantoor jaloers zal zijn als ze het hebben gemist. 

Prijs: vanaf € 65,- p.p. inclusief 

Voor elk budget kunnen wij een dagprogramma aanbieden.
De dag(deel)programma’s variëren gemiddeld tussen de €85,- en €150,- per persoon.