Vacatures Rotterdam

1300-014

RIB-Experience biedt toeristen in en rondom Rotterdam diverse tochten aan, Na de Coronacrisis is het bijzonder druk op het water en daarom zijn wij op zoek naar diverse medewerkers. 

RIB schippers

Per direct zijn wij op zoek naar RIB-schippers die het leuk vinden om met een groep toeristen de havens te bezoeken en op spectaculaire manier te vermaken met snelle rondvaarten over de Maas.

Wij zoeken: Sportieve schippers met klein/groot vaarbewijs en minimaal basis certificaat Marifoon, die al jaren hun liefde op het water hebben gevonden door met snelle RIB’s te varen. 

Wij bieden: Interne opleiding RIB-schipper met opleiding vaarkennis Rotterdam, sociale communicatie met gasten en kennis over Rotterdam. 

Reserverings medewerker

Wij zijn op zoek naar een medewerker die ervaring heeft met voor onze backoffice verkoop werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan vooral uit beantwoorden van vragen klanten, doorlopen boekingen en het maken van reserveringen voor activiteiten. 

Wij zoeken: Part-time medewerker voor 14-24 uur werk per week. Werkzaamheden kunnen plaats vinden vanuit huis en binnen het bedrijf. 

 

Administratief medewerker

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker met ervaring met boekhoud pakket Twinfield of soortgelijke pakketten 

Wij zoeken: Part-time medewerker voor 8-16 uur werk per week. Werkzaamheden kunnen plaats vinden vanuit huis en binnen het bedrijf. 

Begeleiding met boekhoudprogramma Twinfield en boekingssysteem 123boeken. 

Neem contact met ons op

Ben jij onze nieuwe Piloot?