Kant-en-klare arrangementen

Kant-en-klare arrangementen

Wil je het bedrijfsuitje liever aan ons overlaten? Dat is geen enkel probleem. Twee geweldige dag(deel)programma’s staan hier alvast voor je klaar. Alleen nog maar boeken en de teambuiling kan beginnen! De aangegeven tijden dienen als indicatie en kunnen worden aangepast naar jullie wensen. 

Een middag kunst, stad en water!

RIB-Experience

Door de schipper worden jullie ontvangen op het ponton. Reddingsvesten aan en vertrekken maar. Met wel 80 tot 100 km per uur trotseren jullie de Maas. De beste manier om de drukte van de werkdag even te vergeten!

Remasterd

Ervaar wat je nog nooit hebt meegemaakt: De oude Hollandse Meesters bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. De beste Nederlandse digitale studio’s hebben een nieuwe wereld gecreëerd. Een wereld waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch, waarin je wordt ondergedompeld in de kleurrijke taferelen van Van Gogh en waarin je kunt dansen op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie”.

In deze unieke 60 minuten durende experience kun je ook wandelen door een waterval, je eigen UFO laten vliegen op een gigantisch LED-scherm, interacteren met scholen vissen en varen door de wolken.

Stadswandeling centrum

Of je nu al jaren in Rotterdam woont of voor het eerst bij ons op bezoek gaat, de stad ontdekken is een van de leukste dingen om te blijven doen! Hoe kan dat nu leuker dan even af te stappen van de telefoon en laptop! De stadsgidsen nemen jullie mee naar de geheime parels van de stad!

Borrelboot Rotterdam

De adrenaline giert door je lichaam! Er is zoveel om over na te praten!  Ontvangen met een koud drankje en echte kroeg muziek stappen jullie aan boord bij de Borrelboot Rotterdam. De avond kan beginnen!  Terwijl jullie nagenieten van het teamuitje wordt De BBQ opgestart en het eten geserveerd.

Inclusief:
– Ontvangst met drankje
– BIG harbour Tour van 60 minuten
– Bezoek Remasterd
– Stadswandeling
– drankjes en hapje tussendoor
– BBQ boot incl drankjes en hapjes<br/.
– begeleiding door Host

Totale duur: 6,5 – 7  uur
min/max groepsgrootte: 20 – 70 personen

Prijs: € 185,- p.p ex BTW

 

RIB &
Stadswandeling


stadswandeling 75 minuten

Of je nu al jaren in Rotterdam woont of voor het eerst bij ons op bezoek gaat, de stad ontdekken is een van de leukste dingen om te blijven doen! Hoe kan dat nu leuker dan even af te stappen van de telefoon en laptop! De stadsgidsen nemen jullie mee naar de geheime parels van de stad!

RIB-Experience

Nu de benen helemaal zijn warm gelopen en de ogen zijn gevuld met de prachtige plekken uit de binnenstad is het tijd om als echt krijgers de Maas te trotseren. Jullie komen aan bij de RIB-Experience waar de schipper al klaar staat met de instructies voor het komende uur. Jullie teamuitje krijgt een knallend einde. Eentje waarop het hele kantoor jaloers zal zijn als ze het hebben gemist.

Inclusief:
– Ontvangst met drankje
– BIG harbour Tour van 75 minuten
– Stadswandeling van 75 minuten
– drankjes en hapje tussendoor

Totale duur: 3  uur
min/max groepsgrootte: 12 – 70 personen

Prijs: € 95,- p.p ex BTW

 

RIB treasury game, Cursus plat Rotterdams en BBQ Boot

RIB treasury game

Ontdek op de leukste manier de haven van Rotterdam. Eeen spel dat zich af speelt langs de kades van de Maas. Elk team zijn eigen boot en een schatkaart om unieke locaties van Rotterdam te vinden.

De schatten liggen verstopt op het water, langs de kades en op het land. Als je de schatten vindt ontdek je de bijzondere plekken maar krijg je ook antwoord op de vraag waar je moet eindigen voor een leuke borrel, lunch of andere activiteit in de stad.

Met de RIB leg je de grote afstanden af tussen Vlaardingen en de Brienenoordbrug. Duur van het spel is 2-2,5 uur

Cursus plat Rotterdams

Roel Pot is de koning van de cursus plat Rotterdams. In 1-1,5 uur legt hij iedereen uit waarom de Rotterdams lullen zo als ze doen en leert hij jullie de leukste uitdrukkingen. Waar komt die natte T toch vandaan in Pleurt op?

Na de Cursus gaan jullie genieten van een heerlijke Rotterdamse  BBQ boot,  zoals we dat alleen kennen langs de stranden van Hoek van Holland en Rockanje.

Inclusief:
– RIB Treasury game
– Cursus Plat Rotterdams
– Ontvangst met drankje 9 (eventueel uit te breiden met koffie en gebak)
– drankjes en hapjes tijdens de cursus en de game
– BBQ boot incl drankjes en hapjes<br/.
– begeleiding door Host en/of spelleider

Totale duur: 7,5 – 8 uur
maximale groepsgrootte: 30 – 70 personen

Prijs: € 205,- p.p ex BTW

 

Voor elk budget kunnen wij een dagprogramma aanbieden.
De dag(deel)programma’s variëren gemiddeld tussen de € 85,- en € 275,- per persoon voor 3 tot 12 uur vermaak in de stad