City Tour 45 minuten losse tickets en voor groepen

159d8bf7-c873-4da9-8dd7-80f17d2e604f

DE VAARROUTE VAN DE CITY TOUR

City Tour 60 min Map
Kaartje

Ervaar Rotterdam! Bij deze Sightseeing Tour leer je Rotterdam beter kennen op een spectaculaire manier!

We nemen jullie mee met 80-100 km/u over de Maas, vanuit  centrum Rotterdam tot aan Schiedam. Onderweg komen we langs de bruggen, de Kop van Zuid, de Veerhaven, de Euromast, zo de dokken van de Wiltonhaven in. Over de Benelux tunnel, even kennismaken met Schiedam en z’n jeneverstokerij, en terug langs de RDM werf, een uniek fotomoment onder boeg van de SS Rotterdam en een prachtig zicht op Hotel New York. 

We passeren onderweg scheepswerven, opslagtanks en natuurlijk een flink aantal enorme zeeschepen. Als je  goed oplet nog een glimp van de charmante Delfshaven. Onze geweldige schipper zal bij de bezienswaardigheden even stil liggen om je bij te praten waarna we weer over het water wegscheuren.

Deze tour is een perfecte combi tussen sensatie en informatie. Leuk voor grote en kleine groepen; een geweldige ervaring langs de havens van Rotterdam.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Losse tickets. 15 min voor aanvang aanwezig op ons ponton: Leuvehaven 73 in Rotterdam.

Groepen. 15 minuten voor aanvang aanwezig op de afgesproken afvaarlocatie.

Voor het varen dient u een vrijwaring te tekening waarbij u verklaart in goede gezondheid te verkeren. Mensen met hart-, knie-, rug-, nekklachten of zwangerschap kunnen helaas niet deelnemen aan onze tours.

Kijk voor meer belangrijke informatie op de Veelgestelde Vragen pagina.