City Tour 45 minuten voor groepen

159d8bf7-c873-4da9-8dd7-80f17d2e604f

Ga gezellig met uw groep mee op deze leuke rondvaart langs de havens van Rotterdam! Je zult versteld staan terwijl we jullie meenemen vanuit het centrum van de stad tot helemaal aan het puntje van Schiedam. Rotterdam staat niet alleen bekend om Feyenoord, maar vooral om zijn indrukwekkende zeehaven.

Naast de gigantische scheepswerven zullen jullie ook de andere hoogtepunten van Rotterdam ontdekken terwijl we richting Schiedam varen. We komen onderweg langs Hotel New York, de imposante SS Rotterdam en de Euromast. Je zult ook meerdere indrukwekkende bruggen passeren en een glimp opvangen van de charmante Delfshaven. Bij het omdraaien in Schiedam varen we zelfs even langs de Jeneverfabriek.

Onze geweldige schipper zal jullie tijdens de tour vermaken met de leukste weetjes over de stad. Tussendoor zullen we bij de meeste bezienswaardigheden even rustig varen, waarna we weer over de golven weer wegscheuren. Deze tour is perfect voor groepen en biedt een plezierige en informatieve ervaring langs de prachtige havens van Rotterdam.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Meldt u 15 min voor aanvang op ons ponton: Leuvehaven 73 in Rotterdam.

Voor het varen dient u een vrijwaring te tekening waarbij u verklaart in goede gezondheid te zijn. Mensen met hart, knie, rug, nek-klachten of zwanger kunnen helaas niet deelnemen aan onze tours.

Kijk voor meer belangrijke informatie op de Veelgestelde Vragen pagina.

DE VAARROUTE VAN DE CITY TOUR

City Tour 60 min Map
Kaartje