Harbour Tour 60 minuten

Meest gekozen sightseeing tour
5/5
1300-014

Fantastisch nieuws! Deze zeer gewilde harbour tour wordt het meest geboekt. En we begrijpen waarom! Niet alleen nemen we u mee naar het bruisende centrum van de stad, maar ook naar de indrukwekkende industriële havens van Rotterdam tijdens deze prachtige sight-seeing tour.

Tankers, platformen en immense schepen zijn maar een paar van de dingen die u tegen gaat komen. Vaar met ons mee over de Beneluxtunnel bij Vlaardingen en ga langs de Wiltonhaven. Terwijl u uw ogen uitkijkt vertelt de schipper u van alles over de verschillende locaties, schepen en platformen die jullie tegenkomen.

Onderweg terug mogen we natuurlijk alle parels van Rotterdam zelf ook niet overslaan, zoals de historische RDM-werf met de Onderzeebootloods.

Maak een foto onder de neus van de SS Rotterdam en zwaai naar alle mensen aan de kade bij Hotel New York. Tussendoor zullen we bij de andere onderdelen even kort rustig varen zodat je echt alles meekrijgt. Als het laatste rondje is gemaakt varen we als het tij het toelaat soms ook rustig terug via de sfeervolle oude stadshavens. Echt een tocht die u niet had willen missen.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Losse tickets. 15 min voor aanvang aanwezig op ons ponton: Leuvehaven 73 in Rotterdam.

Groepen. 15 minuten voor aanvang aanwezig op de afgesproken afvaarlocatie.

Voor het varen dient u een vrijwaring te tekening waarbij u verklaart in goede gezondheid te verkeren. Mensen met hart-, knie-, rug-, nekklachten of zwangerschap kunnen helaas niet deelnemen aan onze tours.

Kijk voor meer belangrijke informatie op de Veelgestelde Vragen pagina.

DE VAARROUTE VAN DE HARBOUR TOUR

Harbour Tour 60 min Map
Routekaart 60 min harbour tour