City Tour 45 minuten

159d8bf7-c873-4da9-8dd7-80f17d2e604f

Deze rondvaart neemt u mee langs alle leuke havens van de stad! Kijk uw ogen uit vanaf het centrum van Rotterdam tot helemaal in het puntje van Schiedam. Naast Feyenoord staat Rotterdam vooral bekend om zijn zeehaven, waar u op deze sight-seeing tour bijna elke centimeter van deze parel zult zien. 

Naast de gigantische scheepswerven zal u ook de andere highlights van Rotterdam meekrijgen terwijl we richting Schiedam cruisen. Zo komt u onder andere langs Hotel New York, de SS Rotterdam en de Euromast. Onderweg komt u meerdere indrukwekkende bruggen tegen en zal u ook een stuk van de Delfshaven te zien krijgen. Bij het omkeren in Schiedam vaart u ook langs de Jenever fabriek.

De tour is met een van onze geweldige schippers die u ook nog eens zal vermaken met de leukste weetjes over de stad. Tussendoor zullen we bij de meeste onderdelen even kort rustig varen zodat je echt alles meekrijgt.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Losse tickets. 15 min voor aanvang aanwezig op ons ponton: Leuvehaven 73 in Rotterdam.

Groepen. 15 minuten voor aanvang aanwezig op de afgesproken afvaarlocatie.

Voor het varen dient u een vrijwaring te tekening waarbij u verklaart in goede gezondheid te verkeren. Mensen met hart-, knie-, rug-, nekklachten of zwangerschap kunnen helaas niet deelnemen aan onze tours.

Kijk voor meer belangrijke informatie op de Veelgestelde Vragen pagina.

DE VAARROUTE VAN DE CITY TOUR

City Tour 60 min Map
Routekaart 45 min city tour