City + Harbour Tour 75 minuten

groepen - 49

Gemaakt voor de echte RIB-Adventure lover die er maar geen genoeg van krijgen! Deze sight-seeing tocht van een uur en een kwartier brengt u bij het beste van de 45 en 60 minuten tour en verder. 

De Dokhaven, Merwehaven, scheepswerven en meer. Vaar met ons mee over de Beneluxtunnel bij Vlaardingen langs het Delta Hotel zo naar de Botlek, waar de industrie altijd door blijft gaan. Terwijl u geniet van het uitzicht vertelt de schipper u alle zeemansverhalen en de meest indrukwekkende feitjes over onze havenstad.

Onderweg terug mogen we natuurlijk alle highlights van de Rotterdamse haven zelf natuurlijk niet vergeten en gaan we langs de industriële havens, tankers en de RDM-werf. Bij alle highlights stoppen we even om daarna weer weg te scheuren met vlinders in de buik.

Als we weer op de terugweg zijn van het rondje varen we als het tij het toelaat soms ook rustig terug via de sfeervolle oude stadshavens. Lukt dat niet, varen we richting hét Rotterdamse stadion: De Kuip. Deze toch is voor de echte die-hards. Durft u het aan?

BELANGRIJKE INFORMATIE

Losse tickets. 15 min voor aanvang aanwezig op ons ponton: Leuvehaven 73 in Rotterdam.

Groepen. 15 minuten voor aanvang aanwezig op de afgesproken afvaarlocatie.

Voor het varen dient u een vrijwaring te tekening waarbij u verklaart in goede gezondheid te verkeren. Mensen met hart-, knie-, rug-, nekklachten of zwangerschap kunnen helaas niet deelnemen aan onze tours.

Kijk voor meer belangrijke informatie op de Veelgestelde Vragen pagina.

DE VAARROUTE VAN DE CITY + HARBOUR TOUR

City + Harbour Tour 75 min Map
Routekaart 75 min city + harbour tour