City + Harbour Tour
75 minuten voor groepen

IMG_6493

DE VAARROUTE VAN DE CITY + HARBOUR TOUR

City + Harbour Tour 75 min Map
Kaartje

Speciaal gemaakt voor de avontuurlijke liefhebbers van RIB-tochten die er geen genoeg van kunnen krijgen! Deze sightseeingtour van een uur en vijftien minuten biedt het beste van zowel de 45 als 60-minuten tour, en nog veel meer.

We varen langs de Dokhaven, Merwehaven, scheepswerven en nog veel meer. Ga met ons mee over de Beneluxtunnel bij Vlaardingen en langs het Delta Hotel, helemaal tot aan de Botlek, waar de industrie nooit stilstaat. Terwijl je geniet van het prachtige uitzicht, zal onze schipper je interessante zeemansverhalen en indrukwekkende weetjes vertellen over onze havenstad.

Op de terugweg mogen we natuurlijk de hoogtepunten van de Rotterdamse haven niet vergeten. We varen langs de andere industriële havens, tankers en de RDM-werf. Bij elk hoogtepunt varen we even wat langzamer, om vervolgens weer vol gas verder te gaan met een knoop in je maag van opwinding.

Als we weer op de terugweg zijn van de rondvaart, varen we soms rustig terug via de sfeervolle oude stadshavens, als het tij het toelaat. Lukt dat niet, dan varen we richting hét Rotterdamse stadion: De Kuip. Deze tour is speciaal voor de echte doorzetters. Durf jij het aan?

BELANGRIJKE INFORMATIE

Losse tickets. 15 min voor aanvang aanwezig op ons ponton: Leuvehaven 73 in Rotterdam.

Groepen. 15 minuten voor aanvang aanwezig op de afgesproken afvaarlocatie.

Voor het varen dient u een vrijwaring te tekening waarbij u verklaart in goede gezondheid te verkeren. Mensen met hart-, knie-, rug-, nekklachten of zwangerschap kunnen helaas niet deelnemen aan onze tours.

Kijk voor meer belangrijke informatie op de Veelgestelde Vragen pagina.