Harbour Tour 60 minuten losse tickets en voor groepen

Meest gekozen sightseeing tour
5/5
1300-014

DE VAARROUTE VAN DE HARBOUR TOUR

Harbour Tour 60 min Map
Kaartje

Fantastisch nieuws! Deze razend populaire haventour is een absolute topper voor groepen. En het is geen wonder waarom! Tijdens deze unieke sight-seeing tour nemen we je niet alleen mee naar het prachtige centrum van de stad, maar ook naar de indrukwekkende industriële havens van Rotterdam.

Je zult versteld staan van de tankers, platformen en reusachtige schepen die je zult tegenkomen. Stap aan boord en vaar met ons mee over de Beneluxtunnel bij Vlaardingen en de Wiltonhaven in, waar altijd wel een project bezig is. Terwijl je je ogen uitkijkt, zal onze enthousiaste schipper je alles vertellen over de verschillende locaties, schepen en platformen die je onderweg tegenkomt.

Op de terugweg laten we natuurlijk ook de juweeltjes van Rotterdam zelf niet links liggen, zoals de historische RDM-werf met de grote Onderzeebootloods. Maak een onvergetelijke foto onder de boeg van de SS Rotterdam en zwaai vrolijk naar de mensen langs de kade bij Hotel New York terwijl we voorbijrazen. Tussendoor nemen we de tijd om rustig te varen bij andere bezienswaardigheden, zodat jullie echt alles goed kunnen zien en beleven. Als het laatste rondje is gemaakt, varen we soms, als de omstandigheden het toelaten, ook rustig terug via de sfeervolle oude stadshavens. Deze ervaring is werkelijk onvergetelijk en een absolute must-do die je absoluut niet had willen missen!

BELANGRIJKE INFORMATIE

Losse tickets. 15 min voor aanvang aanwezig op ons ponton: Leuvehaven 73 in Rotterdam.

Groepen. 15 minuten voor aanvang aanwezig op de afgesproken afvaarlocatie.

Voor het varen dient u een vrijwaring te tekening waarbij u verklaart in goede gezondheid te verkeren. Mensen met hart-, knie-, rug-, nekklachten of zwangerschap kunnen helaas niet deelnemen aan onze tours.

Kijk voor meer belangrijke informatie op de Veelgestelde Vragen pagina.