Tickets voor Weekenden & Vakanties

Tickets voor Weekenden & Vakanties

Wil je Rotterdam op een unieke en opwindende manier verkennen? Koop dan nu tickets voor een Rib Experience bij Rib-Experience Rotterdam!

Stap aan boord van onze Rigid Inflatable Boat (RIB) en voel de adrenaline stromen terwijl je over de prachtige Maas vaart. Onze ervaren schippers zullen je meenemen op een spannende tocht vol actie, snelheid en avontuur.

Tijdens onze Rib Experience tours zie je Rotterdam op een geheel nieuwe manier. Vaar langs de iconische Erasmusbrug, bewonder de moderne architectuur van de Kop van Zuid en bekijk de beroemde skyline van Rotterdam vanaf het water. Tijdens de tour krijg je ook de kans om historische gebouwen te zien, zoals het Witte Huis en de Kubuswoningen.

Onze Rib Experience is geschikt voor avontuurlijke individuen die op zoek zijn naar een unieke en spannende manier om Rotterdam te verkennen. Of je nu alleen reist of met vrienden of familie, wij garanderen je een onvergetelijke ervaring.

Veiligheid staat bij ons voorop tijdens onze Rib Experience tour. Onze RIBs worden bestuurd door gecertificeerde en ervaren schippers. We geven je graag een korte veiligheidsinstructie voordat we vertrekken, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de Rib Experience.

Koop nu je individuele ticket voor onze Rib Experience in Rotterdam en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op het water!

30 minuten
Fun Tour

30 minuten knallen
Tussen Schiedam & de Esch

Vanaf € 34,50 p.p.

Weekenden en vakanties

45 minuten
City Tour

45 minuten knallen en sightseeing
Tussen Schiedam & de Esch

Vanaf € 42,50 p.p.

Weekenden en vakanties

60 minuten
Harbour Tour

60 minuten knallen en sightseeing
Tussen Vlaardingen & de Esch

Vanaf € 52,50 p.p.

Weekenden en vakanties

75 minuten
City & Harbour Tour

75 minuten knallen en sightseeing
Tussen de Botlek & de Esch

Vanaf € 70,- p.p.

Weekenden en vakanties

Wie mag er mee?

Een RIB experience is een speciale, ook wel extreme activiteit en niet iedereen kan deelnemen aan onze activiteiten. De Volgende mensen zijn uitgesloten van deelname:

Lengte: Minimale lengte bedraagt 130 cm.

Gewicht: Mensen met overgewicht, denkt u hierbij aan een BMI van meer dan 35.

Lichamelijke beperkingen: De RIB’s zijn niet ingericht voor mensen met lichamelijke beperkingen. Wij kunnen u hierdoor niet meenemen

Deelnemers die hart klachten hebben kunnen niet deelnemen aan een RIB-Experience.

Deelnemers die onder invloed van alcohol en/of drugs zijn kunnen niet deelnemen aan de RIB-Experience.

Iedere deelnemer die niet in staat wordt geacht, door de schipper, deel te nemen kan worden geweigerd