Weekend & Vakantie Tickets

Ontdek Rotterdam op een unieke en spannende manier! Koop nu kaartjes voor een knallend spektakel over de Maas bij RIB-Experience Rotterdam!

Ga aan boord van onze speciale RIB-boot (Rigid Inflatable Boat) en voel de opwinding terwijl je over de prachtige Maas vaart. Onze ervaren schippers nemen je mee op een avontuurlijke tocht vol actie, snelheid en avontuur.

Tijdens onze tours bekijkt u Rotterdam vanuit een heel nieuw perspectief. Bewonder de beroemde Erasmusbrug, geniet van de moderne architectuur van de Kop van Zuid en zie de indrukwekkende skyline van Rotterdam vanaf het water. U krijgt ook de kans om historische gebouwen zoals het Witte Huis (in Rotterdam natuurlijk) en de Kubuswoningen te zien.

De RIB Experience is perfect voor avontuurlijke individuen die graag Rotterdam willen verkennen. Of u nu alleen bent of met vrienden of familie, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Veiligheid is onze prioriteit tijdens de tours. Onze schippers zijn gecertificeerd en ervaren. We geven u een korte veiligheidsinstructie voordat we vertrekken, zodat u met een gerust hart kunt genieten van het avontuur.

Koop nu uw kaartje voor in het weekend of de vakantie bij RIB Experience in Rotterdam en maak u klaar voor een onvergetelijke tijd op het water!

15 minuten
Fun Tour

25 minuten knallen


Weekenden en vakanties

Vanaf € 17,50 p.p.

30 minuten
Fun Tour

30 minuten knallen
Tussen Delfshaven & de Esch

Weekenden en vakanties

Vanaf € 34,50 p.p.

45 minuten
City Tour


45 minuten knallen en sightseeing
Tussen Schiedam & de Esch

Weekenden en vakanties

Vanaf € 42,50 p.p.

60 minuten
Harbour Tour


60 minuten knallen en sightseeing
Tussen Vlaardingen & de Esch

Weekenden en vakanties

Vanaf € 52,50 p.p.

Wie mag er op de RIB meevaren?

Onze RIB experience is een speciale, ookwel extreme activiteit waar niet iedereen aan kan deelnemen. Onze tours hebben de volgende eisen:

Lengte: Minimale lengte bedraagt 130 cm.

Lichamelijke beperkingen: De RIB’s zijn niet ingericht voor mensen met lichamelijke beperkingen. Wij kunnen u hierdoor niet meenemen.

Gewicht: Mensen met een BMI hoger dan 35 moeten vooraf contact opnemen.

Deelnemers die hart klachten hebben kunnen niet deelnemen aan een RIB-Experience.

Deelnemers die onder invloed van alcohol en/of drugs zijn kunnen niet deelnemen aan de RIB-Experience.

Iedere deelnemer die niet in staat wordt geacht, door de schipper, deel te nemen kan worden geweigerd.

Meer informatie? Kijk bij de Veelgestelde Vragen.