Ontdek de magie
van de winterse lichtjes tour door Rotterdam

Ontdek Rotterdam als nooit tevoren met onze betoverende Rib-Experience Lichtjes Tour!

Stap aan boord van onze comfortabele Rigid Inflatable Boat (RIB) en laat je betoveren door de magische lichtjes van Rotterdam. Dit is niet zomaar een tour, dit is een avontuur dat je nog lang zult koesteren.

Verken Rotterdam vanaf het water:
Vaar met ons mee terwijl we je meenemen op een sfeervolle reis door de bruisende stad en de indrukwekkende havens. Bewonder de skyline van Rotterdam die oplicht als een fonkelende sterrenhemel terwijl we rustig door de stad glijden.

Beleef de magie van de lichtjes:
Deze tour staat garant voor een betoverende ervaring. Onze Rib-Experience voorziet je van warme pakken en bivakmutsen, zodat je comfortabel en warm kunt genieten van de betoverende lichtjes die de stad verlichten.

Proost op een onvergetelijke ervaring:
Na afloop van deze magische tour trakteren we je op een heerlijk glaasje Schippersbitter. Proost op een onvergetelijke avond vol lichtjes, avontuur en gezelligheid!

Mis deze unieke kans niet om Rotterdam te ontdekken vanaf het water in al haar prachtige lichtjesglorie. Reserveer nu en maak je klaar voor een avontuur dat je nog lang zult herinneren. Grijp de kans om Rotterdam van een heel andere kant te zien en boek vandaag nog jouw Rib-Experience Lichtjes Tour!

Start: Leuvehaven 73 – Duur 60 minuten – aanvangstijden: 17:00 – 18:20 – 19:30

Prijs: vanaf 46,50 p.p. minimaal 10 personen